Skip to content

Rapporten är klar

Last updated on March 1, 2013

Hej kära kärnkraftsbloggen!

Minns ni oss? Två studenter från Falun som åkte ner till Ukraina, för att undersöka kärnkraftsattityder i den norra regionen Polesien. Nu har det gått lite tid sedan vi kom hem till Sverige mitt i natten, i ett flygplan som lät som att det hade ont i magen. Nu är det nämligen så att vår rapport “RBMK-reaktorerna är de säkraste på marknaden” är klar imorgon, på självaste Assars namnsdag!

Vi har fått mail av många som vill ta del av vad vi diskuterar i den över 50 sidor långa rapporten. För att tacka för vår korta vistelse här på bloggen så postar vi rapporten till intresserade! Så maila, om du fortfarande är intresserad, ditt namn, adress, postnummer och ort till oss så har du förhoppningsvis en papperskopia innan jul. Vill du inte ha någon papperskopia skickar vi via mail också.

alicegrudd@gmail.com
SP09SarGom@falufri.se

Published inUncategorized