Skip to content

Kärnkraftsindustrin törs göra reklam för sig

Last updated on March 1, 2013

Sitter och tittar på en film på någon av de reklamfinansierade kanalerna, halvsover men blir klarvaken då TVn sprider ord om kärnkraft i samma tonläge som om det vore nya GB Magnum som presenteras. Det är en reklamfilm på 30 sekunder om Forsmarks bruk, kärnkraftverk och slutförvar för lågaktivt avfall, allt tillgängligt som en dagsutflykt med upplevelser för hela familjen.

Wow, kärnkraftsindustrin kan ju visa upp en snygg sida om de vill! Det här får kanske några motståndare att gå i taket, men kärnkraftsindustrin lär väl få tala om att den finns lika väl som andra kraftslag. Dessutom, den inbjuder alla, oavsett inställning till kärnkraften, att komma dit och bilda sig en egen uppfattning. Ta chansen! Här är länken till vår gratisreklam från förra året för den som vill besöka någon av Sveriges kärntekniska anläggningar. Öppettider och detaljinformation har säkert ändrats, men då inga nya kärnkraftverk byggts sedan dess så kan du följa länkarna för aktuell information.

 

Klicka på bilden för att se reklamfilmen

Vad det gäller min liknelse vid reklam för Magnum glass så tycks de fortfarande ligga några steg före, prova denna.

Published inSwedishUncategorized