Skip to content

Öppen inbjudan till dialog om kärnkraft med Nina Drakfors (s).

Last updated on March 1, 2013

Nina Drakfors (s), lokal-politiker i Skara, har på sin blogg vid ett flertal tillfällen uttalat sig starkt kritiskt angående kärnkraft. Givetvis är hon berättigad till en åsikt om kärnkraften. Och självklart får hon uttrycka denna åsikt enligt eget tycke och behag.

Det vi på Nuclear Power Yes Please dock har upplevt ett visst mått av frustration över är Nina Drakfors ovilja att diskutera argumenten hon framför för ställningstagandet. När vi har bemött hennes påståenden så möts vi av tystnad eller nya blogginlägg som kommer med andra påståenden. Med tanke på att Nina Drakfors är politiker finns vi sådant beteende anmärkningsvärt.

Därför skickar vi nu en öppen inbjudan till Nina, att komma över till Nuclear Power Yes Please för att diskutera vilket ämne inom kärnkraftsfrågan hon än känner för att ta upp. Vi förbinder oss att besvara varje argument hon lägger fram sakligt och med goda referenser till de motargument vi lägger. Vi lovar att sträva efter att föra en dialog och ett meningsfullt utbyte av argument. Diskussionen kommer att ske på vårt forum (klicka denna länk för att komma dit).

Inom kort kommer vi att skicka inloggingsuppgifter till Nina Drakfors. Har vi inget svar inom 10 dagar ser vi detta som tecken på att hon avböjer dialog och föredrar att predika en dogmatiskt kärnkraftsfientlig hålling hellre än att engagera sig i en öppen dialog om ämnet där vetenskap, saklighet och öppenhet inför fakta råder.

Och till alla våra läsare ber jag att få påminna att forumet är öppna för alla som vill att registrera sig och deltaga. All är välkomna, oavsett inställning till kärnkraften. Klicka här för att påbörja ditt konto hos oss. 🙂

Published inUncategorized